Πρόταση αντιπαροχής

Σας προτείνουμε να μας παραχωρήσετε το ακίνητο οικόπεδο σας για αντιπαροχή.
Τι είναι η αντιπαροχή;
Είναι μία μορφή συνεργασίας μεταξύ εμάς, της κατασκευαστικής εταιρίας και εσάς του οικοπεδούχου, που σκοπό έχει και τα δυο μέρη να αποκομίσουν υπεράξια, μετατρέποντας το οικόπεδο σε νεόδμητο κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών. Πρόκειται ουσιαστικά για μία διαδικασία με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Διαρκεί μέχρι την αποπεράτωση του νεόδμητου κτιρίου και την παράδοση σε εσάς των διαμερισμάτων που σας αναλογούν. Σε αυτή τη προσπάθεια γινόμαστε συνεργάτες. Εσείς συμμετέχετε με το οικόπεδο και εμείς με την απαραίτητη τεχνογνωσία, την εργασία, καθώς και τα κεφαλαία που απαιτούνται για την κατασκευή του νεόδμητου κτιρίου.

Tα οφέλη του οικοπεδούχου είναι:

  • Νεόδμητα, λειτουργικά, ποιοτικά διαμερίσματα για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση.
  • Θέσεις στάθμευσης.
  • Aποθήκες.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα των χώρων και στη ποιότητα κατασκευής. Τονίζουμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι δυο διαμερίσματα με τα ίδια τετραγωνικά μέτρα, ανάλογα με τη διαρρύθμιση που έχουν οι χώροι τους, έχουν διαφορετική εμπορική άξια.

Eστιάζουμε στους συνεργάτες μας, στη συνεχή ενημέρωση, στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας μας καθώς και στο πάθος μας για το καλύτερο. Με αυτή την αντίληψη είμαστε πεπεισμένοι για την βιωσιμότητα και την επιτυχία του εγχειρήματος της αντιπαροχής.

Ο χρόνος αποπεράτωσης της οικοδομής κυμαίνεται μεταξύ δώδεκα έως δεκαπέντε μήνες, ανάλογα με το μέγεθος και την ιδιαιτερότητα του έργου.

Εγγυόμαστε την κατασκευή. Είμαστε δίπλα σας μετά την αποπεράτωση και την παράδοση του έργου. Οι πιο κατάλληλοι για να μιλήσουν για μας, είναι οι οικοπεδούχοι που έγιναν συνεργάτες μας. Συμβουλευτείτε τους.